Izrada web stranica

Izrada web stranica & web dizajn

 Planiranje i osmišljavanje web stranice

Uspjeh bilo kojeg projekta ovisi o tome koliko je dobro isplaniran cijeli proces izrade web stranice. Isključivo se fokusiramo na to da izrađena web stranica u konačnici ispunjava sve aspekte kako bi dugoročno bila učinkovita i služila svojoj svrsi. Radi toga ovom segmentu pridodajemo posebnu pažnju i posvećujemo potrebno vrijeme.

 

Izrada web stranica & web dizajn

Kao i kod dizajna, za izradu web stranica usvajamo najnovije svjetske tehnologije. Cjelokupan sadržaj stranice optimiziramo i prilagođavamo mogućnostima interneta. Time postižemo brzu interaktivnu stranicu na zadovoljstvo posjetitelja.

Gotova web stranica imat će CMS sustav koji Vam može po Vašem zahtjevu omogućiti samostalno naknadno upravljanje sadržajem članaka, unos proizvoda u katalog ili web shop (ako ga ista posjeduje).

Funkcionalnost naših stranica olakšat će vam poslovanje i približiti klijentima.

 Marketing i promocija – SEO – budite na prvoj stranici Google-a

Jedan od najvažnijih segmenata, bez kojeg i najbolje izrađena web stranica nema svoju učinkovitost, je marketing i promocija, odnosno SEO optimizacija stranice.

U paketu izrade web stranice ugrađujemo potrebne segmente za osnovnu SEO optimizaciju stranice te savjetujemo klijente kako nadalje održavati i poboljšati rejting stranice.

Dugogodišnjim proučavanjem svih načina oglašavanja i promocija web stranica, došli smo do zaključka da je jedini dugoročni i najefektivniji način SEO optimizacija (Search engine optimization) te smo se specijalizirali i u tom području. Pročitajte više o našoj usluzi PROFESIONALNE SEO optimizacije i rangiranju Vaše stranice na prvu stranicu Googla.

Vlasnik ove web stranice je DOMIDONA informacijske tehnologije d.o.o.