Izrada web stranica za apartmane

Izrada web stranica za apartmane

Premium dizajn templeta ili prilagođeni dizajn prema željama. Dizajniramo web stranice koje se neprimjetno integriraju s Vašim brendom te osiguravamo koncentriranost na Vaše proizvode i usluge.

Možete koristiti jedan od stotina templeta koji mugi biti prilagođeni Vašim potrebama ili možemo kreirati jedan sasvim novi namjenjen samo Vama. Mogućnosti su bezgranične! Sve stranice, bez obzira na izgled, su prilagodljive uređaju sa kojega ju pregledavate.

Izrada web stranica za apartmaneSlike visoke rezolucije

Svaka stranica uključuje i profesionalnu obradu fotografija kako bi mogli najbolje dočarati čime se bavite. Za obradu fotografija se brine naš nadaren, kreativan i certificiran tim. Uz odabir fotografija veže se naše konzultiranje koje Vam može biti od velike pomoći pri što kvalitenijem odabiru.

Trenutne cijene/ dostupnost

Pretvorite stranicu u 24 satno prodajno mjesto. Potencijalni korisnici će imati uvijek dostupne najnovije informacije što rezultira boljom informiranošću i stvaranjem stalnih i vjernih posjetitelja. S takvom ponudom, posjetiteljima je lakše pregledati, popuniti te predati svoje aplikacije i ugovore, te platiti internetskim putem

3D planovi, animirane šetnje i detalji o susjedstvu

Mape s lokalnim tvrtkama, atrakcijama i uputama za vožnju omogućuju bolje snalaženje i pregled Vaše lokacije. Ovim funkcijama smještate stranicu na sam vrh favorita kod posjetitelja.

Integracija društvenih mreža

Podjelite ono što korisnici kažu o Vama direktno sa stranice! Integracijom društvenih mreža možete proširiti krug interesenata i izgraditi zajednicu.

SEO

Naše web stranice se rade pomoću najboljih dostupnih SEO praksi. To znači da generiramo najnovije, vrijedne ključne riječi, gradimo linkove, pratimo performanse i još mnogo toga kako bi pomogli pri pozicioniranju Vaše stranice.

Search Engine Marketing (SEM)

Naš dinamičan SEM servis osigurava veći broj posjetitelja na stranici. Pozicioniranje oglasa na vrhovima tražilica povećava priljev posjetitelja i potencijalnih korisnika. Također, imat ćete jedinstvene odredišne stranice, geografsko targetiranje, AdWords postavke, mjesečni pregled prometa i mnogo mnogo više.

Prodaja i praćenje

Sve je u kontaktu. Zato svaka web stranica koju mi izrađujemo ima integriranu kontakt formu koja je dokazano efektivan alat generiranja posjećenosti. Postaviti ćemo stranicu i na Google Analitics što će dati kvalitetniji uvid u to kako pretvoriti potencijalne posjetitelje u stalne posjetitelje.