Blog

Sve o web stranicama Domidona IT

Web dizajn

Web dizajn

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Izrada internet stranica, kao funkcija promocije neke tvrtke, je MUST ukoliko želite biti konkurentni. Sama izrada internet stranica sastoji se od nekoliko dijelova, a jedan od bitnijih je dizajn.

U samoj srži to je dizajn stranice, a taj dizajn je vrsta vizualnog identiteta tvrtke. Odabirom boja, znakova, oblika stavljate dojam na potencijalnu mušteriju profesionalne tvrke koja "drži do sebe" i u potpunosti se predaje zadovoljstvu postojećeg klijenta ili budućeg klijenta. Postoje mnogi načini dizajna internet stranica, bitno je samo da taj dizajn internet stranica bude što atraktivniji, kako bi privukao pažnju potencijalnih klijenata. Većina ljudi vrlo vjerojatno ne zna podatak da je znatiželja jedan od glavnih podsvjesnih nagona koji zadržavaju ljude na stranici. Ta znatiželja traje punih 5 sekundi. Ukoliko dizajnom kao glavnom determinantom zadržavanja posjetitelja ne uspijete u toj namjeri, zauvijek ste ostali bez jednog potencijalnog klijenta.
Atraktivnost dizajna je danas pravi izazov za struku jer je mnogo varijanti ponuđenih na tržištu. Svaka stranica ima svoj generički izgled te je prilagodljiva prema potrebama i željama klijenta. Dizajn internet stranica, ukoliko ne ispunjava uvijete zanimljivosti i atraktivnosti postaje promašeni dizajn.
Dizajn je jedan od najvažnijih činitelja izrade internet stranice. Iz tog razloga nemojte štedjeti i razmišljati o što jeftinijoj internet stranici nego izaberite dizajnera od povjerenja i napravite stranicu sa koje posjetitelj neće željeti otići. Tvrtka Domidona jedna je od upravo takvih. Krase nas iskustvo domišljatost i fleksibilnost prema željama klijenata. Obratite nam se s potpunim povjerenjem jer ćemo Vaše želje pretvoriti u zadovoljstvo!

Vlasnik ove web stranice je DOMIDONA informacijske tehnologije d.o.o.