Blog

Sve o web stranicama Domidona IT

Zašto se web stranica ne prikazuje na mobitelu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Da li vam se desilo da ste na Google pretraživali neki pojam i posjetili određenu web stranicu koja vam je iskočila pri vrhu rezultata pretraživanja. Nakon nekog vremena ponovo ste željeli posjetiti istu stranicu i opet je tražili putem Google sa istom ključnom riječi, ali sada putem mobitela i nikako je niste mogli pronaći u prikazanim rezultatima pretraživanja.

Pročitaj više

Koje podatke treba sadržavati web stranica po Zakonu - 2 dio

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

 

U prvom dijelu istoimenog bloga riješili smo „kolačiće“  i koju obavijest  po Direktivi (EU)  obavezno trebate staviti na web stranicu, a da li znate koje podatke treba sadržavati web stranica tvrtke?

Da bi vaša web stranica bila „čista“ prema Zakonu, u nastavku donosimo dio Zakona o trgovačkim društvima gdje se nalazi odgovor.

 

Pročitaj više

Koje podatke treba sadržavati web stranica po Zakonu - 1 dio

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna

Obavijest o kolačićima na web stranici

Prema direktivi EU sve web stranice na poslužiteljima iz zemalja članica EU koje sadrže kolačiće (cookies), na svom sučelju moraju obavijestiti posjetitelja stranice o tome, te ponuditi mogućnost pristanka na njihovu razmjenu. Direktiva je donesena kako bi zaštitila privatnost posjetitelja internetskih stranica, a za nepoštivanje iste propisane su i kazne.

Pročitaj više

Vlasnik ove web stranice je DOMIDONA informacijske tehnologije d.o.o.