Nezadovoljni ste sa svojim URL-om na YouTube / You Tube?

Kada ste se prvi put oglasili na You Tube -u lako moguće da ste izabrali URL koji danas više ne odgovara onome kako želite prezentirati svoj brand i ideje.

 Kako promijeniti YouTube URL?

YouTube / You Tube mjenjanje URLNa YouTube moguće je kreirati novi account ali time gubite i puno vremena i volje a i sve folowere dosadašnjeg URL-a te će opet trebati nešto vremena za podizanje popularnosti i posjećenosti.

Sada poznajemo i novi način kako dobiti nove klijente na dosadašnjem YouTube URL-u bez poništenja učinka svog dosadašnjeg truda.

Svim svojim korisnicima poslat ćemo mailove i notifikacije o ovom postupku. Dobit ćete priliku zahtijevati svoj novi URL na način da ne poništite stari.

Dobit ćete preporuke nekog novog URL-a ali baziranog na „starim“ deskripcijama što će tehnički omogućiti direktno preusmjeravanje.Ponuđeni URL će biti vezan uz vama srodne web stranice kao i Google tražilice. Korištenjem vašeg starog URL-a svaki korisnik će biti direktno povezan na novi URL.

Napominjemo da je promjena YouTube URL-a jednokratna te da se ne može ponovno zahtijevati. Stoga budite sigurni u ono što tražite.

Evo kako to funkcionira

Imamo nekoliko zahtjeva za vas:

Na You Tube kanalu morate imati minimalno 500 korisnika

Kanal mora postojati minimalno 1 mjesec

Vidljiva je You Tube ikonica

Kanal je standardiziran po pravilima You Tube-a

Također možete tražiti prilagođavanje svog You Tube kanala po verifikaciji svoje web stranice.

Na vašem accountu možete objavljivati isključivo društveno prihvatljiv sadržaj koji nije u sukobu sa bilo kakvim načelima o javnim objavama.Tu se morate rukovoditi zahtjevima You Tube kanala i njihovim pravilima objave.

Ukoliko You tube prihvati vaš zahtjev za novim URL-om bit ćete obaviješteni mailom.

Tada možete poduzeti sljedeće:

   * ulogirajte se na YouTube i dođite do opcije Creator Studio

   * potražite svoju notifikaciju i kliknite na priloženi link

   * vidjet ćete svoj odobreni URL za koji opet napominjemo nema mogućnosti izmjene naknadno pa eventualne izmjene i personalizaciju predložite odmah

   * pročitajte Uvjete korištenja i potvrdite svoju suglasnost s istima te kliknite na gumbić za promjenu dosadašnjeg YouTube URL-a

   * Novi URL je automatski povezan i sa YouTube kanalom i sa Google + tražilicom