Blog

Sve o web stranicama Domidona IT

Najbolji Wordpress alati za web dizajnere u 2022

Najbolji Wordpress alati za web dizajnere u 2022

VRIJEME ČITANJA: 8 MINUTA

Svaki dizajner ima skup alata  i trikova kojima se služi u svakom projektu. Svaki dan izlazi bezbroj novih alata za web dizajn i razvoj weba, a može biti teško odreći se starih favorita i biti u tijeku s najnovijim (i najboljim) resursima za web dizajn.

Upravljanje kreativnim tijekom rada - za sebe ili za cijelu kreativnu agenciju - je složeno. Također može lako postati neodoljiv za svakoga tko pokušava obavljati zadatke ručno. Softver za kreativno upravljanje i alati za dizajn mogu vam pomoći da vaš radni tijek bude lakši — i znatno jednostavniji.

Web dizajn neprestano otvara nove terene s uzbudljivim suvremenim tehnikama - oko stvari kao što su napredne interakcije, animacije i vizualni efekti. Mnogi dizajneri radije koriste gotove alate, bez kodiranja, koji im omogućuju da sve rade brže i lakše nego ikad prije.

Uz toliko mnogo opcija, može biti teško odabrati između stotina alata za web dizajn - zbog čega smo sastavili ovaj vodič za dizajnere koji koriste Wordpress.

1. Trafft

Trafft sustav za rezervacije

Rješenja za rezervacije koriste se širom svijeta za automatizaciju i upravljanje poslovnim sastancima. Implementacija Trafft-a je jednostavna i brzo se može staviti u upotrebu i upravljati bez ikakve potrebe za tehničkom podrškom.

Trafft nudi besplatan plan i tri plaćena plana koji se mogu prilagoditi vašem poslovanju, budući da možete odabrati aktiviranje samo značajki koje trebate i želite koristiti.

 • Trafft može upravljati neograničenim brojem termina.
 • Trafft može podržati sastanke na više lokacija.
 • Trafft se glatko integrira s Google kalendarom, Google Meetom, MailChimpom, SendFoxom, Zoom sastancima, Zapierom i drugim uslugama.

Stranica za rezervacije može se prilagoditi prema vašem poslovanju promjenom fontova, boja i dodavanjem prilagođenog koda kako bi odgovarao vašem brendu.
Svi planovi prometa dolaze s obavijestima SMS-om i e-poštom, mogućnostima grupnih rezervacija, zadacima zaposlenika, rasporedom i praćenjem posebnih dana, kao i značajkama online plaćanja uključujući poreze.
Trafft softver usklađen je s GDPR-om i svojim korisnicima pruža vrlo sigurnu end-to-end enkripciju.

2. Be: najveća WordPress tema za WordPress i Portfolio WordPress tema

Be: najveća WordPress tema za WordPress i Portfolio WordPress tema

Tri ključne značajke BeTheme — BeBuilder, Admin Panel i 650+ prilagodljivih unaprijed izgrađenih web stranica — zajedno s 40+ drugih ključnih značajki ove teme, daju Be-ovim korisnicima neograničene mogućnosti dizajna.

 • Više od 650 unaprijed izrađenih web-mjesta daju dizajnerima brz početak, a njihovi korisnici mogu kreirati bilo koji izgled pomoću odjeljaka, omota, kratkih kodova i opcija stila.
 • Administrativna ploča eliminira potrebu za kodiranjem.
 • Brzi i fleksibilni BeBuilder nudi širok raspon novih značajki za izradu stranica koje vam omogućuju stvaranje neograničenih mogućnosti izgleda uvozom s 3000+ stranica Be-ove unaprijed izgrađene web stranice. Možete uvoziti, izvoziti, spremati i dohvaćati blokove sadržaja i revizija dizajna te kreirati pozadine stranice koje ste oduvijek željeli.

Theme Options 3 je još jedna nova značajka. Donekle povećava administratorsku ploču jer korisnicima omogućuje postavljanje stilova stranica portfelja, trgovine i bloga te modificiranje elemenata dizajna i njihovog izgleda.

3. Total WordPress Theme

Total WordPress Theme

Prilikom odabira višenamjenske teme potrebno je tražiti mogućnost izrade bilo kojeg izgleda stranice koji želite, a da pritom ne smetaju bilo kakva ograničenja ili ograničenja. Totalna WordPress tema omogućuje vam upravo to.

Total čini web dizajn lakim za početnike i napredne dizajnere i programere omogućavajući im sljedeće:

 • Izgradite brzo web-mjesta s 90+ predložaka odjeljaka, 75+ unaprijed stiliziranih ulaznih kartica i 45+ demo uzoraka za brzi uvoz.
 • Izradite i prilagodite bilo koji web dizajn pomoću alata za izradu frontend stranica povuci i ispusti, 500+ postavki za prilagodbu uživo i ugrađenog upravitelja fontova.
 • Koristite vanilla JavaScript s ugrađenim kukicama i filterima, 600+ isječaka i prilagođenih dodataka za potpunu kontrolu tijekom bilo kojeg procesa razvoja.

Total je potpuno kompatibilan s popularnim dodacima uključujući WooCommerce, bbPress, WPML, Toolset, LearnDash, Sensei, TablePress i druge.

4. Slider Revolution

Slider Revolution web design

Slider Revolution je svestrani WordPress dodatak koji pomaže dizajnerima početnicima i srednjoškolcima da impresioniraju svoje klijente vizualima web stranica na profesionalnoj razini.

Umjesto da trošite puno truda pokušavajući promijeniti dosadnu web stranicu u onu koja, u najmanju ruku, graniči s fantastičnom, Slider Revolution vam omogućuje da to učinite brzo, učinkovito i učinkovito uz značajke poput ovih:

 • 200+ impresivnih predložaka web-mjesta i klizača i 25+ dodataka.
 • Korištenje dinamičkog sadržaja s društvenih mreža.
 • WebGL animacije slajdova.

5. wpDataTables

wpDataTables

Dodatak wpDataTables čini stvaranje tablica i grafikona, od ogromne količine složenih podataka, relativno brzo i jednostavno.

 • wpDataTables koristi četiri mehanizma za izradu grafikona – Google Charts, Highcharts, Chart.js i Apex Charts – za stvaranje brzih, interaktivnih grafikona koji se mogu uređivati ​​na sučelju i jednostavni za održavanje.
 • wpDataTables može raditi s podacima iz više baza podataka iu više formata.
 • Uvjetno oblikovanje omogućuje korisnicima da istaknu ključne podatke ili ih kodiraju u boji.
 • wpDataTables se glatko integrira s Elementorom, Divijem i Avadom.

6. Amelia

screenshot wpamelia.com 2022.03.23 23 39 42

Amelia dodatak jednostavan za korištenje automatizira i upravlja terminima i rezervacijama događaja i na taj način štedi tvrtkama i njihovim klijentima značajnu količinu vremena.

 • Sastanke je moguće zakazati, promijeniti ili otkazati online 24 sata dnevno.
 • Amelia upravlja pojedinačnim i grupnim sastancima i rezervacijama događaja na više lokacija.
 • Zadaci i rasporedi zaposlenika mogu se pratiti i njima upravljati.
 • Amelia se može integrirati sa Zoomom i Google Meetom za provođenje konzultacija ili treninga.

7. WooCommerce

screenshot woocommerce.com 2022.03.23 23 50 31Želite prodavati proizvode ili usluge na svojoj web stranici? Da, postoji dodatak za e-trgovinu za to. WooCommerce je vodeći dodatak za e-trgovinu za WordPress — pretvara vaš WordPress blog u potpuno funkcionalnu internetsku trgovinu.

Zahvaljujući njegovoj gotovo beskrajnoj prilagodbi, možete prodati sve, od digitalnih datoteka do fizičkih proizvoda, postaviti valute, prikazati recenzije i ocjene, dodati funkcije sortiranja i filtriranja, postaviti neograničene slike po proizvodu, omogućiti pretplate i višestruke cijene i još mnogo toga.

Možda je najbolje od svega to što je osnovna funkcionalnost WooCommercea besplatna. Osim toga, izradila ga je ista tvrtka kao i WordPress CMS (automatski), čime se osigurava da koristite visokokvalitetan i pouzdan dodatak.

Zašto preporučujemo: WooCommerce je praktički sinonim za WordPress e-trgovinu. Milijuni WordPress web-mjesta imaju povjerenje u vođenje online trgovine, a njegova visoka razina prilagodbe znači da možete prilagoditi alat svojim preciznim potrebama.

5. Yoast SEO

screenshot yoast.com 2022.03.23 23 53 20

Yoast SEO jedan je od najpopularnijih dodataka za WordPress, što olakšava optimizaciju vaših stranica i postova za viši rang na tražilicama.

Uz Yoast SEO, dobit ćete predloške za naslove i meta opise, tako da možete naučiti kako izraditi ove informacije u skladu s najboljim SEO praksama. Yoast SEO također analizira vaš sadržaj na čitljivost i ključne riječi, tako da možete uravnotežiti visokokvalitetni sadržaj sa SEO-om.

Zašto preporučujemo: Yoast je još jedan vodeći SEO dodatak za WordPress, pun značajki za optimizaciju vaše web stranice za organsko pretraživanje. Osim toga, pored svojih automatskih SEO poboljšanja, dodatak pruža taktičku pomoć kako bi vaš sadržaj zasjao u SERP-ovima.

 

Krećete u izradu web stranice, SEO optimizaciju ili digitalni marketing?
Obratite se profesionalcima

Vlasnik ove web stranice je DOMIDONA informacijske tehnologije d.o.o.