Blog

Sve o web stranicama Domidona IT

Društvene mreže

U posljednje vrijeme velika prisutnost na društvenim mrežama (Facebook, LinkedIN, Twitter ...) osigurava korisnicima mnogostruku korist.

Stoga nije iznenađenje veliki skok u korištenju društvenih mreža u reklamne svrhe. Korištenje društvenih mreža pokazao  se kao fenomen, jer se preko njih vrši  veliki broj komunikacija između raznih generacija i slojeva društva.

Brzi razvoj društvenih mreža i sam njihov utjecaj na ponašanje mlađih generacija, predmet je mnogih razgovora i debata.

Što se tiče reklamiranja i razvoja tvrtki, bez obzira na razlike u mišljenjima, danas su društvene mreže pokazale kao jako koristan alat u reklamiranju i razvoju mnogih kompanija i manjih tvrtki.

Društvene mreže su idealne za korištenje u svrhu marketinga, jer nude jednostavan način tagiranja prema najudaljenijim korisnicima. koje se ne može tagirati ni na bilo koji drugi način ili onih koji puno više vremena provode na društvenim mrežama nego u stvarnom životu.

Društvene mreže

Opće je poznato da se društvene mreže mogu koristiti kao sredstvo komunikacije na internetu, ali naravno, društvene mreže mogu biti vrhunski način virtualnog marketinga. Facebook, twitter i ostali, su u marketingu  poseban distribucijski kanal, za širenje potrebnih informacija do svih dediciranih tržišta i tvrtki.

Svaka pomoć u korištenju je dobrodošla i zato vam Domidona IT i u tom segmentu nudi gotovo rješenje i usluge. Domidona IT može vam osigurati sve informacije, programe i sve ostalo vezao za društvenim mrežama.

U velikoj poplavi raznoraznih društvenih mreža, Facebook je i dalje jedna od najkorištenijih.

Ukoliko imate potrebu za organizacijom svoje aktivnosti na društvenim mrežama Domidona IT je definitivno vaš prvi odabir.

Domidona IT sa svojim iskustvom može vam izraditi Facebook profil sukladno profilu vaše tvrtke te vam pomoći uploviti  u vode media marketinga.

Facebook, kao jedan od medija u poslovnom korištenju, pokazalo se kao odlični poslovni potez.

Google plus također pokazuje dobre rezultate u procesu oglašavanja i promoviranja tvtke na bespućima interneta. Definitivno , Google plus je aplikacija koja je danas "must have" ako želite imate dobru poslovnu i marketinšku politiku.
Izostavljanje Google plusa i njegovih mogućnosti iz cijelog procesa izgradnje slike tvrtke, definitivno je jako loš poslovni potez. Značajna prednost su njegove opcije Google local i Google mjesto, preko kojih uvijek možete dobiti i dati sve potrebne informacije o željenim lokacijama.

Neke od bitnih društvenih mreža su:

  • Linkedin - kao najbitnija poslovna mreža. LinkedIN je zastupljena sve više i u Hrvatskoj.
  • Twitter - društvena mreža koja je sve popularnija iz godine u godinu i u Hrvatskoj ima sve više  sljedbenika i korisnika. Twitter se smatra budućnošću internet marketinga.
  • Youtube - je mreža koja je poznata svim korisnicima interneta. Na njoj je internet marketing posebno zaživio. Youtube marketing osigurava veliku pokrivenosti tržišta, a kao jedan od često korištenih oblika svakako je i video marketing. Tom prilikom mi vam nudimo usluge video optimizacije.
  • Pinterest – polako ali sigurno, koja postaje sve bitnija i u Hrvatskoj. Korisnici su i u ovom polju ugledali šansu da ga iskoriste za obavljanje marketinških aktivnosti i za širenje poslovnih informacija.

 

Vlasnik ove web stranice je DOMIDONA informacijske tehnologije d.o.o.